EDB

Når større og større mængder af data skal transmitteres, kræver det ikke blot større kapacitet på virksomhedens netværk. Det kræver også, at systemet er struktureret, gennemtænkt og fremtidssikret, da virksomhedens konkurrenceevne er afhængige af, at systemerne virker optimalt.

Kobbernetværk:
Kobber-netværk er det mest anvendte netværk i såvel private boliger som i industrien, da dette som regel kan opfylde behovet for hastighed/kapacitet. Løsningerne kan som standard hedde Cat. 5e, eller er der brug for højere hastigheder, kan der vælges Cat. 6. De kan leveres både som UTP (uden skærmet kablet) eller STP (skærmet kablet), som det ønskes.

Fiber-netværk:
Fiber er et lyslederkabel, der anvendes til netværk. Optiske fiberkabler kan avendes direkte ud til arbejdsstationerne, hvor der er brug for høje hastigheder samt store mængder dataoverførsel. Tit anvendes det som backbone mellem 2 rackskabe.
SYSTEM EL har kurser i flere produkter, -hermed kan der udføres et netværk med certificering.

 

Ved installationerne udføres der altid garanti-test af netværket, -en afsluttende måling på, at det fungerer. Hvis der ønskes en netværksrapport, der detaljeret beskriver netværkets målinger af den aktuelle hastighed og båndbredde, mv., kan dette også udføres.

Kontakt os, når næste opgave skal løses – vi giver gerne et konkret tilbud